Sejenak Bersama Zizan

Tahniah Zizan telah menjadi ahli Darul Kahfi dan terima kasih di atas sokongan padu yang diberikan oleh Zizan. Semoga diberkati Allah selalu hendakNya.

Diamnya adik Kahfi bergambar bersama abang Zizan. Serius sangatlah wajahnya. Agak -agaknya…. apalah yng difikirkan Si Kecil ini. Jangan bimbang, abang Zizan ni pandai melawak. Kejap lagi ketawa lah Kahfi nie.┬áBiasalah Baby selalu ambil masa sedikit untuk mesra dan mengenal alam sekelilingnya.

Renungan Manja Adik Kahfi… Handsome juga abang Zizan ku ini… mungkin itu Adik Kahfi sedang fikir…..,Ustaz Abdul Mutalib bergambar bersama Zizan atas permintaan isterinya… maklumlah isteri Ustaz ni suka tengok rancangan Zizan. Apa-pun kami warga Darul Kahfi berdoa semoga Zizan meraih kejayaan dengan cemerlang dalam kerjayanya. InsyaAllah.

About admindarulkm

Ustaz Abdul Mutalib merupakan pengasas Darul Kahfi dan juga Pengasas Pertubuhan Gerak Rahsia Malaysia. Mempunyai lebih 20 tahun pengalaman dalam bidang Rawatan Islam seperti Rawatan Gangguan Sihir, Jin dan lain-lain lagi. Kini telah mempunyai 2 Orang Wakil Guru iaitu Ustaz Solleh dan Ustaz Syed Zul dan Seramai 4 orang Pembantu Perawat.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.