Penawar Minyak AL-Kahfi

Minyak Angin Al-Kahfi diadun dengan pelbagai herba yang terpilih serta diiringi dengan doa-doa dan ayat-ayat suci Al-Quran. Kandungan ubatnya adalah suci selaras dengan hukum syarak serta tidak meragukan. Mampu merawat ganguan mistik, luka-luka kecil, senggatan serangga, pening kepala , muntah-muntah, mabuk laut dan berkhasiat dalam melegakan otot-otot tubuh badan yang tegang, sakit pinggang serta sakit belakang, sakit sendi, terseliuh atau terkehel serta lumpuh. Bagi kaum wanita ianya amat baik untuk sakit senggugut serta saiznya yang kecil amat mudah untuk dibawa.

Minyak Angin Al-Kahfi terbahagi kepada tiga (3) jenis iaitu Minyak Merah, Hijau serta Zaitun. Minyak Angin AK Merah khusus untuk golongan dewasa kerana kandungan ubatnya dapat memanaskan serta baunya yang wangi dan terbukti dapat merawat lumpuh. Insya-Allah.

Manakala Hijau dan Zaitun adalah minyak yang serbaguna amat sesuai untuk dewasa dan juga kanak-kanak atau bayi kerana ianya tidak bersifat panas bahkan boleh melegakan sakit kembung perut dan mampu menghindar dari gangguan Jin/Makhluk Halus.
.
Kesemuanya minyak angin tersebut boleh digunakan untuk tujuan mengurut dan pelbagai kegunaanya. InsyaAllah.
*Boleh didapati di Pusat Perubatan Islam Darul Kahfi sahaja.

PIC 09

About admindarulkm

Ustaz Abdul Mutalib merupakan pengasas Darul Kahfi dan juga Pengasas Pertubuhan Gerak Rahsia Malaysia. Mempunyai lebih 20 tahun pengalaman dalam bidang Rawatan Islam seperti Rawatan Gangguan Sihir, Jin dan lain-lain lagi. Kini telah mempunyai 2 Orang Wakil Guru iaitu Ustaz Solleh dan Ustaz Syed Zul dan Seramai 4 orang Pembantu Perawat.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.